Unirii - Budapesta: apartament imobil nou, 4 camere, mobilat


APARTAMENT 4 CAMERE
IMOBIL 2009
VANZARE 

 Unirii 4 camere | 3 dormitoare


In zona Unirii - Budapesta, intr-un imobil constructie 2009, va prezentam spre achizitie un deosebit apartament de 4 camere.

O locatie excelenta, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun: metrou, tramvai, autobuz precum si acces rapid cu automobilul in orice parte a orasului. 
In imediata apropiere a imobilului se gasesc: gradinite, scoli, spatii de joaca, centre comerciale, lacase de cult precum si doua parcuri ( Parcul Tineretului si Parcul Carol).

Suprafata totala construita: 145 mp
Suprafata utila: 106.42 (fara balcoane) si 121.10 (cu balcoane) 
4 camere, dupa cum urmeaza: 1 living foarte spatios cu acces catre o terasa de 11.21 mp, 3 dormitoare (10.99/12.20/21.66), 2 bai, un balcon, bucatarie inchisa, holuri.

Apartamentul se vinde mobilat (cu mici exceptii) iar in pretul mentionat mai este inclus si un loc de parcare, amplasat in subteranul imobilului.

Fotografii:










Dotari ale apartamentului: centrala termica proprie, marca Buderus, centrale in condensatie de ultima generatie cu randament si fiabilitate ridicata, radiatoare aluminiu import Italia, usa acces blindata, instalatie de video interfon. Finisaje moderne. 

Imobilul este dotat cu locuri de parcare la subsol,sistem de supraveghere video pe intreg perimetrul, precum si doua lifturi Schindler (cate unul pe fiecare scara), ce au o capacitate de 5-6 persoane fiecare. 

Pret vanzare: 270000 Euro





Contact:
Iuliana Andrei | +40769 749 771 | iuliana.andrei@conadi.ro


Comentarii

Postări populare